Jethelm

jethelmkopen

Een jethelm wordt ook wel een potje genoemd of wel open face helmet. Het design van de jethelm is afgekeken van de pilotenhelm en daar stamt de naam dan ook van af. Het is een helm die geschikt is voor zowel de motor- en scooterrijders en het ideaal voor de dagen waarop het zonnetje schijnt of wanneer het buiten niet zo koud is.

Jethelmen zijn ook een stuk lichter dan de andere helmen in ons assortiment en bieden je optimaal zicht rondom. Voor scooterrijders is het eigenlijk voor elk seizoen een geschikte scooterhelm.

Tevens rijd je met een scooter over het algemeen kortere afstanden en heb je niet voor langere tijd bescherming nodig tegen wind en kou. Daarnaast is het uiterlijk van deze jethelm voor veel rijders doorslaggevend; De meeste rijders, en dan met name scooterrijders, kiezen voor deze helm, omdat deze een hippe uitstraling heeft en gezien wordt als een fashionitem. Belangrijk detail is dat wij uitsluitend veilig bevonden helmen aanbieden die het ECE-keurmerk dragen.

Jethelmen zijn superhip

Natuurlijk is veiligheid van de jethelmen erg belangrijk, maar dat betekent niet dat je er niet goed uit mag zien. Het oog wil natuurlijk ook wat. De consument vindt dat ook en daarom zijn jethelmen verkrijgbaar in verschillende stijlen.
Online zijn er veel webwinkels te vinden waar je simpel je favoriete helm kunt vinden voor een aantrekkelijke prijs. Alle helmen zijn leverbaar in allerlei kleuren en uiteenlopende prints.