Inbraakpreventie door een slotenmaker

slotenmaker lockit

Vooral wanneer er niemand aanwezig is slaan inbrekers vaak hun slag en helaas kan dit gebeuren in particuliere woningen of in bedrijfspanden. In de meeste gevallen gebeuren inbraken in de winter, omdat het in de winter veel eerder donker is dan in de zomer.

Een erkende slotenmaker kan je allerlei tips geven voor inbraakpreventie en inbraakbeveiliging. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan anti-inbraakstrips op deuren en ramen, het beste soort hang- en sluitwerk en ook het voorzien van sloten met het politiekeurmerk. Daarnaast kun je voor vrijblijvend advies ook bij een erkende slotenmaker terecht.

Kwaliteiten van een erkende slotenmaker

Voor veel mensen zijn de belangrijkste kwaliteiten van een slotenmaker; professionaliteit en betrouwbaarheid. Wanneer je een slotenmaker op het oog hebt, is het altijd verstandig om naar zijn diploma’s en licenties na te vragen.

Er zijn twee categorieën slotenmakers, want ze kunnen gespecialiseerd zijn in residentiële of commerciële diensten. In beide gevallen is het verstandig om een goede keuze te maken en om voorzichtig te zijn bij het inhuren van de slotenmaker.

Helaas zijn er ook veel mensen die zich onterecht voordoen als erkend slotenmaker en hierbij zul je dus moeten opletten om zo het kaf van het koren te scheiden. Een residentiële slotenmaker bieden diensten zoals het heropenen van (gesloten) deuren en het maken van nieuwe of extra sleutels.

Een commerciële slotenmaker heeft vaak een klantenkring bij overheidsdiensten en richt voornamelijk op zakelijke klanten in plaats van particulieren. Deze slotenmaker houdt zich dan ook meer bezig met geavanceerde technieken en specialistische apparatuur. In de meeste gevallen kunnen ze ook beveiligingssystemen installeren.

Huur een slotenmaker in

LockIT is al sinds 1990 actief als slotenmaker door heel Nederland. Je kunt ze altijd vrijblijvend altijd mailen of bellen voor geheel vrijblijvend beveiligingsadvies. Dit doen ze het liefst ter plaatse. Samen zoeken ze met u naar de zwakke plekken en ze geven je advies hoe je deze zwakke plekken kunnen verstevigen.