Trouwen op Ibiza low budget

Trouwen op Ibiza low budget, je zult denken dat dit niet mogelijk is, maar dat is het zeker wel! Het is echt mogelijk om op een klein budget op Ibiza te trouwen. Voor veel mensen is Ibiza de perfecte plek om te trouwen en Wedding International zorgt ervoor dat je voor een klein budget op Ibiza kan trouwen.

Veel mensen weten al dat Ibiza zeer in trek is als trouwlocatie. Daarom denken veel mensen ook dat je diepe zakken moet hebben om op Ibiza te kunnen trouwen. Niks is minder waar.

Waar zou je rekening mee moeten houden?

Eigenlijk met niets, want de wedding assistants van Wedding International regelen alles voor jullie. Indien je op Ibiza wilt trouwen zou je rekening mee moeten houden dat het een ceremoniƫle bruiloft betreft. Je kan er voor kiezen om in Nederland in ondertrouw te gaan bij de gemeente waar je woont.

Je kan ook van tevoren in Nederland trouwen met alleen getuigen er bij voor de Nederlandse wet en op Ibiza het ceremoniƫle gedeelde van je bruiloft houden, dit is ook het meest gebruikelijke. Ook kun je eerst op Ibiza ceremonie houden om vervolgens in Nederland voor de Nederlandse wet te gaan trouwen net wat je prettig vindt.