Arbeidsongeschiktheidsverzekering kosten

arbeidsongeschiktheidsverzekering-kosten

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is niet iets waar de meeste zelfstandige ondernemers meteen aan denken als ze een bedrijf opstarten. Toch is het verstandig om er in ieder geval aan te denken.

De Nederlandse overheid stelt je niet verplicht om als zelfstandig ondernemer in Nederland een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. De arbeidsongeschiktheidsverzekering kosten hoeft niet veel te zijn als je kritisch je dekking kiest en rekening houdt met de fiscale aftrekbaarheid van de premie.

Toch heeft ca. 35% van de ondernemers die dat wel zouden moeten geen inkomensdekking. Het risico is groot en er zijn genoeg voorbeelden waarbij ondernemers arbeidsongeschikt raken en in grote financiƫle problemen komen. Daarom is het verstandig om je inkomen te verzekeren voor arbeidsongeschiktheid.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering kosten vergelijken

Online kun je eenvoudig arbeidsongeschiktheidsverzekering kosten met elkaar vergelijken van verschillende verzekeraars. Op de website van Aov-zzp.nl kun je eenvoudig de premies en polisvoorwaarden overzichtelijk zien.

Daarnaast kun je ook advies inwinnen bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering adviseur over de arbeidsongeschiktheidsverzekering kosten. Dus waar wacht je nog op? Bezoek de website snel!