VPS Software

 

VPS Software is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je een VPS wilt huren, maar veiligheid is eigenlijk het belangrijkste als je aan hosting zit te denken. Je data mag natuurlijk nooit, maar dan ook nooit zomaar in de verkeerde handen vallen. Maar hoe kun je daar nu voor zorgen?

Online kun je veel bedrijven vinden die je een stukje van hun hosting aan je willen verhuren. Maar hoe zie je of de aanbieder betrouwbaar is? Als ik even voor Tilaa mag spreken zie je dat hun alle benodigde ISO certificaten hebben behaald en hiermee de veiligheid van hun VPS’en beloven.

Wat betekenen de ISO certificaten?

De verschillende certificaten hebben diverse kwaliteitsnormen en eisen waaraan een bedrijf moet voldoen. Bijvoorbeeld ISO 27001 specificeert beveiligingsmaatregelingen en controle van de mechanismen. Infrastructuur van Tilaa kan ingezet wordt als creditcard verwerkingsplatform, ook hiervoor zijn we gecertificeerd met een zeer hoog beveiligingsniveau.

En tevens is ons klanttevredenheid gewaarborgd, maar liefst 98% van onze gebruikers zou Tilaa (en onze cloud hosting en VPS software) aanbevelen aan derden. Hieraan blijven we dagelijks werken, alleen zo kunnen we succesvol blijven.