Reclame spandoek

Een hele goede en veelgebruikte manier om reclame te maken is door middel van een reclamespandoek. Ze kunnen geplaatst worden op een gevel, billboards, achter ramen. Kortom, overal eigenlijk. Op deze manier komen mensen duidelijk en goed in contact met een product, dienst of merknaam. Hierna weten ze je weer goed te vinden en groeit je naamsbekendheid. Bergslot levert en produceert voor iedereen spandoeken en spandoekreclame. Met goede apparatuur zoals de Durst digitaalprint machine worden hoge kwaliteitsdoeken geprint.

Een spandoek produceren en monteren

Door Bergslot worden spandoeken van hoge kwaliteit geleverd en geproduceerd. Deze doeken worden van polyvinylchloride gemaakt, in de volksmond beter bekend als pvc. Elk doek wordt na het printen netjes afgewerkt door het te omzomen, waarna er metalen ringen in worden geplaatst zodat het spandoek op de juiste manier geplaatst kan worden. Over het formaat hoef je je geen zorgen te maken, want grote reclamedoeken worden aan elkaar gelast. Buizenframes worden hiervoor op maat gemaakt zodat het zeildoek er altijd in past. Met spinhaken wordt het vervolgens bevestigd, waarna het een lange tijd kan blijven hangen.

De gemiddelde levensduur van een spandoek

De gemiddelde levensduur van een spandoek is zo’n twee à drie jaar, waarna het aan vervanging toe is. Deze levensduur hangt van verschillende factoren af. Weersomstandigheden en andere situaties waarmee het doek te maken krijgt bepalen natuurlijk sterk de levensduur. Zonlicht zorgt voor het vaal worden van de kleuren terwijl regen en andere neerslag ervoor kan zorgen dat er aanslag achterblijft.